Vorige
Volgende

Horeca led verlichting

Gratis lichtplan voor jouw horeca zaak? Neem contact op!

Horeca LED verlichting

Hotel, café of restaurant? Een goede sfeer is allesbepalend. En sfeer creëer je met led verlichting. Wij bieden LED horeca verlichting die voldoet aan alle eisen. Of je nu de voorkeur hebt voor strakke trimless inbouwspots of trendy industriële LED railspots; onze kwalitatieve horeca verlichting is duurzaam, zuinig en gewoonweg mooi! Bekijk alle geschikte modellen!

led producten voor de horeca

33% korting!
Add to my Favorites Remove from my Favorites
33% korting!
Add to my Favorites Remove from my Favorites
33% korting!
Add to my Favorites Remove from my Favorites
33% korting!
Add to my Favorites Remove from my Favorites
Add to my Favorites Remove from my Favorites
Add to my Favorites Remove from my Favorites

Welke lampen geschikt?

De juiste lampen of armaturen zijn afhankelijk van vele factoren. Denk hierbij aan de toepassing en soort ruimte. Als het gaat om horeca verlichting wil je de entree immers anders verlichten dan de bar of het restaurant. Ook de gekozen lichtkleur is bepalend. Zo dient het licht bij de entree sfeervol doch nog helder te zijn en het gedeelte voor gasten warm en wellicht dimbaar voor maximale controle. Wij zullen de beste opties hieronder bespreken.

Spanningsrail en railspots

Een 3 fase spanningsrail biedt een mooie en flexibele basis. De rails kan worden voorzien van LED railspots. Deze zijn te verschuiven in de spanningsrail. Hierdoor kun je de verlichting verplaatsen; ideaal als je de inrichting van je horeca zaak aanpast. De 3 fasen railspots kun je ook nog eens afzonderlijk inschakelen, uitschakelen of dimmen. Ideaal als flexibele horeca verlichting!

Trimless inbouwspots

Als je fan bent van een strak design mogen trimless inbouwspots niet ontbreken. Deze spotjes hebben geen rand en vallen bijna naadloos in het plafond. Er zijn modellen met een enkele of een dubbele spot en bieden echt een fantastische sfeer. Je kunt deze armaturen voorzien van ieder gewenste LED spot; van natuurlijk wit tot warm wit! Verder is alle horeca verlichting ongelooflijk duurzaam en bespaar je flink op energie- en vervangingskosten.

De juiste lichtkleur

Om een fijne sfeer te creëren dien je rekening te houden met lichtkleur (ook wel kleurtemperatuur). Lichtkleur wordt uitgedrukt in Kelvin. Zo is kaarslicht 1800K en daglicht 6000K. Als horeca verlichting houden we veelal een richtlijn van 2700K aan. Mocht je een ruimte hebben die erg donker is, of waarbij juist veel daglicht naar binnen komt, kun je variëren op de richtlijn. Als je kiest voor dimbare horeca verlichting blijft je lichtkleur hetzelfde maar de lichtsterke zal wel veranderen. Bij LED verlichting wordt ook de CRI of kleurweergave aangegeven. Dit staat los van de lichtkleur maar zegt iets over kleurbeleving. Het geeft aan hoe waarheidsgetrouw de kleuren van bijvoorbeeld een schilderij of objecten in de buurt worden weergegeven. Zo kan een blauwe muur, afhankelijk van de verlichting eruitzien als blauw maar ook als grijs. De CRI waarde wordt aangeduid van 0-100.

Vragen over horeca verlichting?

Heb je vragen over de producten of kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste horeca verlichting voor jouw situatie? Aarzel niet en neem contact op. Wij hebben de juiste expertise in huis om je op weg te helpen. Bel, mail of chat en vind de verlichting naar wens!

Veelgestelde vragen

Om een geschikte verlichting voor je restaurant te kiezen, dien je te kijken naar de toepassing en in welke ruimte deze verlichting geplaatst gaan worden.

Voor de entree van een restaurant heb je sfeervolle verlichting nodig, zowel binnen als buiten. Door het verlichten van accenten met LED spots, komt de voorgevel goed tot zijn recht.

Het gedeelte waar de gasten eten, vraagt om een warme verlichting. Een 3 fase spanningsrail, voorzien van railspots zou hier goed gebruikt kunnen worden. Deze type verlichting biedt flexibiliteit. Wanneer je de inrichting wil veranderen, kun je de spots verschuiven in de spanningsrail. Verder zijn dimbare wandarmaturen  en inbouwspots een aanrader voor het neerzetten van een fijne ambiance.

Dim to warm verlichting geeft je de mogelijkheid om te dimmen op kleurtemperatuur. Zo kun je precies de juiste sfeer neerzetten op het juiste moment. In de ochtend kies je voor warm witte verlichting en in de avond extra warm wit. Zo schakel je naadloos over van bijvoorbeeld 3000 Kelvin naar 2000 Kelvin en alles ertussenin. Deze flexibele oplossing is zeer geschikt voor gebruik in iedere horeca gelegenheid of hotel. Ook in woningen bied dim to warm LED verlichting veel gemak.

De lichtkleur die je in de meeste gevallen voor de horeca kunt aanhouden is 2700K, sfeervol warm wit.

Behoefte aan Opheldering?

Stuur een mail

7 dagen per week, 24 uur per dag

LED Chat

7 dagen per week, 24 uur per dag