Vorige
Volgende

LED verlichting kantoor

Energiezuinige LED kantoorverlichting voor een eerlijke prijs

Flexibele kantoor verlichting

Op zoek naar mooie kantoorverlichting die ook nog eens voldoet aan de allerhoogste kwaliteit en de juiste energie labels? Wij zetten alle geschikte LED verlichting voor kantoor op een rij. Kies de LED armaturen naar wens. Van LED panels tot downlights; geniet van onze energiezuinige LED kantoorverlichting! En heb je een vraag? Aarzel niet, wij helpen je graag.

led producten voor kantoor

37% korting!
Add to my Favorites Remove from my Favorites
Add to my Favorites Remove from my Favorites
43% korting!
Add to my Favorites Remove from my Favorites
Add to my Favorites Remove from my Favorites
Add to my Favorites Remove from my Favorites
Add to my Favorites Remove from my Favorites

Ruime keuze

Dat kantoorverlichting saai is, is niet meer van deze tijd. De keuze in armaturen en soorten verlichting is zo groot, dat bijna alles mogelijk is. Van traditionele stijl tot strak industrieel. Verder biedt LED verlichting op kantoor het voordeel dat de juiste lichtkleur gekozen kan worden. Voor kantoren geldt doorgaans een lichtkleur van 4000K. Onderzoek heeft aangewezen dat de juiste lichtkleur een positieve uitwerking heeft op de productiviteit!

Van TL naar LED panelen

Veel kantoren worden nog verlicht door middel van traditionele TL verlichting die verwerkt zijn in een systeemplafond. De meest eenvoudige overstap van TL naar LED is via LED panelen. Deze hebben namelijk precies dezelfde afmeting! Zo vind je bij ons LED panelen van 60 bij 60 en 30 bij 120 cm. Met een overstap bespaar je niet alleen op energiekosten, ook op de vervangingskosten. LED lampen zijn namelijk veel duurzamer dan conventionele TL buizen. 

LED downlights

Naast LED panelen zijn LED downlights erg populair in kantoren. Downlights komen in vele soorten en maten. Ze zijn geschikt voor diverse toepassingen. Kleine LED downlights fungeren vaak als spotverlichting. De grotere lampen hebben een brede uitstraling en zijn prima in staat om een hal te verlichten. Er zijn modellen voor in- en opbouw. Alle LED armaturen voor kantoor worden geleverd met een driver.

Trillingvrije LED verlichting kantoor

Naast optimale besparing biedt LED verlichting op kantoor nog meer voordelen. LED licht is trillingvrij; het flikkert niet. Dit biedt rust aan de ogen van de medewerkers en voorkomt hoofdpijn of vermoeidheid. Goede kantoorverlichting mag ook niet hinderlijk zijn op het gebied van weerspiegeling of weerkaatsing. Verblinding kan ontstaan door onjuiste verlichting. Voor reguliere kantoorwerkzaamheden geldt een UGR waarde van 19. Deze waarde berekent men voor de algehele verlichting en wordt ook vaak aangegeven op de armaturen. Heb je nog vragen over de juiste verlichting voor jouw kantoor? Aarzel niet en neem contact op. Wij helpen je graag op weg. Lees ook eens ons informatieve blog over LED systeemplafondverlichting voor kantoren.

Veelgestelde vragen

Kantoorgebouwen boven de 100 m2 dienen vanaf 1 januari 2023 minimaal energielabel C te hebben. Wanneer een energielabel ontbreekt kunnen er boetes opgelegd worden. Ook als het gebouw niet voldoet aan het juiste label mag deze niet meer als kantoor worden gebruikt. Heb je nog geen energielabel? Vraag deze dan op tijd aan. Een label is 10 jaar geldig. Wil je weten wat je energielabel nu is? Op de website EP-online van de Rijksoverheid kun je dit berekenen welk energielabel je kantoor heeft. LED verlichting is één van de beste investeringen om je energielabel te verbeteren. Wij adviseren je graag.

Je kunt oude Tl-buizen overigens beter niet 1-op-1 vervangen door LED Tubes (LED TL). Hier kleven te veel nadelen aan. Aangezien de armaturen van oude TL buizen niet gemaakt zijn voor LED zul je ze moeten ombouwen. Als je ombouwt, vervalt je CE keurmerk. Verder kent een losse LED tube een kortere levensduur dan een LED armatuur. Kies op kantoor liever voor LED panelen of LED lichtlijn armaturen deze voldoen aan alle eisen.

Onze LED panels gaan ongeveer 20 jaar mee. Dit staat gelijk aan 50.000 branduren (6000 werkdagen, 8 uur per dag).

Lichthinder, zoals verblinding of schittering komt vaak voor op kantoor. Het kan komen door onjuiste verlichting. Erg vervelend voor werknemers, maar ook voor de werkgever. De mate van lichthinder wordt uitgedrukt in UGR, Unified Glare Rating.

Een professioneel lichtplan kan verblinding oplossen of voorkomen. Heb je interesse? Neem dan even contact op.

Behoefte aan Opheldering?

Stuur een mail

7 dagen per week, 24 uur per dag

LED Chat

7 dagen per week, 24 uur per dag