Previous
Next

LED verlichting kantoor

Energiezuinige LED kantoorverlichting voor een eerlijke prijs

Flexibele kantoor verlichting

Op zoek naar mooie kantoorverlichting die ook nog eens voldoet aan de allerhoogste kwaliteit en de juiste energie labels? Wij zetten alle geschikte LED verlichting voor kantoor op een rij. Kies de LED armaturen naar wens. Van LED panels tot downlights; geniet van onze energiezuinige LED kantoorverlichting! En heb je een vraag? Aarzel niet, wij helpen je graag.

Ruime keuze

Dat kantoorverlichting saai is, is niet meer van deze tijd. De keuze in armaturen en soorten verlichting is zo groot, dat bijna alles mogelijk is. Van traditionele stijl tot strak industrieel. Verder biedt LED verlichting op kantoor het voordeel dat de juiste lichtkleur gekozen kan worden. Voor kantoren geldt doorgaans een lichtkleur van 4000K. Onderzoek heeft aangewezen dat de juiste lichtkleur een positieve uitwerking heeft op de productiviteit!

Van TL naar LED panelen

Veel kantoren worden nog verlicht door middel van traditionele TL verlichting die verwerkt zijn in een systeemplafond. De meest eenvoudige overstap van TL naar LED is via LED panelen. Deze hebben namelijk precies dezelfde afmeting! Zo vind je bij ons LED panelen van 60 bij 60 en 30 bij 120 cm. Met een overstap bespaar je niet alleen op energiekosten, ook op de vervangingskosten. LED lampen zijn namelijk veel duurzamer dan conventionele TL buizen. 

LED downlights

Naast LED panelen zijn LED downlights erg populair in kantoren. Downlights komen in vele soorten en maten. Ze zijn geschikt voor diverse toepassingen. Kleine LED downlights fungeren vaak als spotverlichting. De grotere lampen hebben een brede uitstraling en zijn prima in staat om een hal te verlichten. Er zijn modellen voor in- en opbouw. Alle LED armaturen voor kantoor worden geleverd met een driver.

Trillingvrije LED verlichting kantoor

Naast optimale besparing biedt LED verlichting op kantoor nog meer voordelen. LED licht is trillingvrij; het flikkert niet. Dit biedt rust aan de ogen van de medewerkers en voorkomt hoofdpijn of vermoeidheid. Goede kantoorverlichting mag ook niet hinderlijk zijn op het gebied van weerspiegeling of weerkaatsing. Verblinding kan ontstaan door onjuiste verlichting. Voor reguliere kantoorwerkzaamheden geldt een UGR waarde van 19. Deze waarde berekent men voor de algehele verlichting en wordt ook vaak aangegeven op de armaturen. Heb je nog vragen over de juiste verlichting voor jouw kantoor? Aarzel niet en neem contact op. Wij helpen je graag op weg. Lees ook eens ons informatieve blog over LED systeemplafondverlichting voor kantoren.

Behoefte aan Opheldering?

Stuur een mail

7 dagen per week, 24 uur per dag

LED Chat

7 dagen per week, 24 uur per dag