De webshop van LED online is er voor zakelijke & particuliere gebruikers. Het maakt niet uit in welke branche je werkzaam bent of hoe klein of groot je bestelling is; wij helpen je graag. Als je een voorradig product voor 16.00 uur besteld, heb je ‘m de volgende dag al in huis. Naast eventuele vragen over het bestellen in de webshop staan wij voor je klaar bij al je overige vragen.

Goede service

Onze service afdeling is te bereiken via mail, chat of telefonisch contact. Ook kun je eenvoudig een offerte opvragen of een gratis lichtplan, geheel op maat. Aangezien wij ook fungeren als LED groothandel is het mogelijk om staffelkorting te krijgen. We vertellen je er graag iets meer over!
En zie je het niet zitten om je LED producten op te hangen? Ook qua installatie kunnen we veel voor je betekenen. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en voorzien van 2 tot 5 jaar garantie.

Veilig en vertrouwd

Verder is LED online lid van WebwinkelKeur sinds 2021. Hierdoor ben je verzekerd dat de bestelling die je plaatst netjes en met zorg wordt geleverd. Ook kun je erop rekenen dat onze webshop 100% veilig en betrouwbaar is. Hieronder vind je onze gegevens:

LED Online
Konijnenberg 167
4825 BC Breda

Telefoonnummer: 0762003133
E-mailadres: info@ledonline.nl
KvK-nummer: 86845993
Btw-identificatienummer: NL864110042B01