Vorige
Volgende

Industriële led verlichting

Gratis lichtplan voor jouw bedrijf? Neem contact op!

LED verlichting industrie

Fabriek, werkplaats, bedrijfshal of magazijn? Onze industriële LED verlichting voldoet aan de aller strengste NEN normen. Ons assortiment is ongelooflijk ruim. Wij kunnen nagenoeg ieder armatuur leveren. Of het nu gaat om de juiste industriële verlichting voor hoge hallen of je op zoek bent naar armaturen met een zeer lage verblindingswaarde? Onze LED toepassingen voor de industrie zijn ongekend. Staat je gewenste armatuur er niet tussen? Neem dan gewoon contact op. Of vraag om goed advies van onze specialist op het gebeid van industriële LED oplossingen.

Industriële LED producten

Add to my Favorites Remove from my Favorites
Add to my Favorites Remove from my Favorites
Add to my Favorites Remove from my Favorites
Add to my Favorites Remove from my Favorites
Add to my Favorites Remove from my Favorites
Add to my Favorites Remove from my Favorites

Industriële LED verlichting voor bedrijven en meer!

Onze industriële LED-verlichting is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een veilige, duurzame maar ook veilige manier om een (bedrijfs-)ruimte te verlichten. Deze lampen voldoen aan strenge normeringen en hebben ook nog eens een robuust uiterlijk. Hierdoor passen ze uitstekend in bedrijven, magazijnen en loodsen. Of je nu een fabriekshal, garage of werkplaats hebt; industriële LED-verlichting zal perfecte werksfeer creëren!

IP 65, impact bestendig?

Wat deze LED verlichting voor industrie zo bijzonder maakt, is dat de professionele LED-technologie zorgt voor een energiezuinige en milieuvriendelijke oplossing. De lampen gaan langer mee dan traditionele verlichting en commerciële LED verlichting. Dit betekent dat er minder onderhoud nodig is en dat de vervangingskosten worden verminderd. Onze industriële LED-lampen gaan vaak wel 50.000 tot 100.000 branduren mee

Ze zijn eveneens bestand tegen schokken en trillingen. Bovendien hebben industriële LED-lampen geen opwarmtijd nodig en produceren ze minder warmte dan traditionele verlichting, wat de levensduur verder verlengt. Verder zijn er diverse opties die uitstekend passen in een fabriekshal of werkplaats. Zo zijn diverse armaturen impact bestendig en stof/ waterdicht.

Een ander voordeel van LED-verlichting is de hogere lichtopbrengst. LED-lampen produceren meer licht per watt dan traditionele verlichtingssystemen. Je kunt je oude of traditionele lampen veelal 1 -op- 1 vervangen door de nieuwe LED armaturen. Bovendien zorgt de hogere lichtopbrengst voor een helderdere en veiligere werkomgeving, wat de productiviteit en veiligheid van de werknemers zal verbeteren.

LED verlichting industrie

Kortom, industriële LED-verlichting is niet alleen veilig en duurzaam, maar ook milieuvriendelijk en energiezuinig. Of je nu een industriële omgeving hebt met hoge of lage plafonds, veel of weinig stof, er is altijd wel een passende optie. Dus waar wacht je nog op? Kies vandaag nog voor industriële LED-verlichting en geniet van de voordelen van deze moderne technologie! Bijkomend voordeel? Al onze producten worden gratis geleverd vanaf 50 euro

Installeren van LED verlichting industrie

Het plaatsen of installeren van LED-verlichting in een fabriekshal levert dus aanzienlijke voordelen op waaronder lagere energiekosten, hogere lichtopbrengst en verminderde vervangings- en onderhoudskosten. Alle producten zijn los te bestellen zodat je ze zelf kunt plaatsen. Hieronder geven we enkele tips waarop je kunt letten bij het kopen en installeren van LED verlichting voor industrie. Mocht je meer advies willen of toch liever een lichtplan op maat, neem dan contact op.

Veelgestelde vragen

Het is belangrijk om een LED-verlichtingsoplossing te kiezen met een hoge lumen output. Lumen is een maateenheid voor lichtsterkte en geeft aan hoeveel licht een bepaalde lamp produceert. Een hoge lumen output is essentieel om ervoor te zorgen dat er voldoende licht is in de werkplaats of je fabriekshal.

De kleurtemperatuur van industriële LED-verlichting wordt gemeten in Kelvin en bepaalt de kleur van het licht. Voor een industriële toepassing wordt meestal een kleurtemperatuur van 5000K-6500K aanbevolen omdat dit de helderheid en zichtbaarheid verbetert.

CRI staat voor Color Rendering Index en is een maatstaf voor de kwaliteit van kleurweergave van een lichtbron. Het meet hoe accuraat een lichtbron kleuren weergeeft in vergelijking met een referentielichtbron, zoals natuurlijk daglicht. De CRI-score wordt uitgedrukt op een schaal van 0 tot 100, waarbij een hogere score betekent dat de kleurweergave nauwkeuriger is.

De stralingshoek van LED-verlichting bepaalt de hoek waarin het licht wordt verspreid. Bij hoge plafonds is het belangrijk om LED-lampen te kiezen met een kleine stralingshoek omdat het licht langer de tijd nodig heeft om de vloer te bereiken.

LED-verlichting is al energiezuinig, maar het is nog steeds belangrijk om naar het energieverbruik te kijken. Er is erg veel kwaliteitsverschil tussen LED verlichting. LED-lampen met een laag wattage zijn de meest efficiënte oplossing en helpen om de energiekosten te verminderen.

Tot slot is het ook belangrijk om te kijken naar de levensduur en garantie van de producten voor LED verlichting industrie. LED-lampen gaan meestal langer mee dan traditionele verlichting, maar tussen LED onderling is er ook veel verschil. De ene webshop is de andere niet. Daarom is het toch belangrijk om te controleren hoe lang de lampen meegaan en welke garantie er wordt geboden. Zo kun je ervoor zorgen dat je investering in LED-verlichting op de lange termijn loont.

Behoefte aan Opheldering?

Stuur een mail

7 dagen per week, 24 uur per dag

LED Chat

7 dagen per week, 24 uur per dag