Vorige
Volgende

etalage led verlichting

Gratis lichtplan voor jouw etalage? Neem contact op!

Etalage verlichting

De etalage is het visitekaartje van je winkel. Aantrekkelijke LED etalage verlichting mag daarom niet ontbreken. Ons assortiment bestaat uit A-kwaliteit verlichting die voldoet aan alle eisen en bovendien uitermate zuinig is! En kies je voor een lichtmanagementsysteem of daglichtsturing, dan bespaar je nog eens extra! Bekijk alle geschikte etalage verlichting hieronder en heb je vragen? Dan helpen we je graag.

led producten voor etalages

Add to my Favorites Remove from my Favorites
Add to my Favorites Remove from my Favorites
Add to my Favorites Remove from my Favorites
Add to my Favorites Remove from my Favorites
Add to my Favorites Remove from my Favorites
Add to my Favorites Remove from my Favorites

Welke verlichting voor jouw etalage?

Eigenlijk wil je dat je etalage er dag en nacht goed uitziet. De juiste verlichting doet wonderen. Nu is het de vraag welke LED verlichting past bij jouw situatie. Dat is geheel afhankelijk van de producten die je verkoopt. Een kledingwinkel heeft andere verlichting nodig dan een bakkerij of sieradenwinkel.

Bij kleding of schoenen wil je de producten qua kleur natuurgetrouw en aantrekkelijk overkomen. Bij producten als kaas of brood wil je vooral dat de items smakelijk en fris eruit zien. En verkoop je horloges of sieraden? Die wil je laten sprankelen! De juiste LED etalageverlichting speelt hierbij een cruciale rol. Hieronder zullen we diverse opties bespreken.

LED railspots

Als het gaat om handige etalage verlichting dan staan de LED railspots op nummer 1. Deze veelzijdige verlichting is flexibel. Pas je de etalage aan, dan verschuif je simpel de spots op de 3 fase rails. Verder kun je de LED railspots afzonderlijk bedienen. Ook dimmen van individuele spots is geen enkel probleem. Verder kun je deze armaturen van diverse soorten LED’s. Van warm wit tot koel wit!
Daarom zijn railspots geschikt voor iedere business. Welke lichtkleur of kleurtemperatuur je nu het beste kunt kiezen, vertellen we je zo.

Inbouwspots, kantelbaar

Vaste inbouwspots die je kunt kantelen staan op nummer 2 als het gaat om geschikte LED etalage verlichting. De spotjes kun je prachtig wegwerken in het plafond. Doordat je ze diverse kanten op kunt draaien ben je toch nog enigszins flexibel. Je zet snel een item in de juiste verlichting om de aandacht te trekken van passerende klanten. En wil je de etalage opnieuw stylen? Dan kantel de LED inbouwspots gewoon mee! Ook deze inbouwspots zijn te voorzien van de juiste LED’s voor jouw etalage.

Optimaal besparen etalage verlichting

Etalage verlichting staat vaak lang aan. Daarom wil je de beste en meest energiezuinige lampen. Onze LED’s die geschikt zijn voor de etalage voldoen aan de hoogste eisen. De levensduur is extreem lang en de lampen behoeven nagenoeg geen onderhoud. Verder kun je extra besparen door de verlichting slim aan te sturen.

Door gebruik te maken van een tijdschakelaar kun je precies bepalen wanneer je de verlichting aan en uit wilt laten schakelen. Kies je voor een lichtmanagementsysteem? Dan kun je nog veel meer zaken instellen en nog beter besparen. Een dergelijk systeem stelt je ook in staat de verlichting aan te passen op ieder tijdstip van de dag. Op die manier ziet je etalage er altijd goed uit; overdag, als het schemert en zelfs midden in de nacht.

Kleurechtheid (CRI)

LED verlichting is leverbaar in diverse kleurweergaven (CRI). Hoe hoger de CRI, hoe beter de kleurweergave. Veelal maken we de volgende verdeling:
  • CRI van 90 en hoger; excellente kleurweergave, natuurgetrouw,
  • CRI van 80-89; hoge kleurweergave,
  • CRI van 60-79; redelijke kleurweergave.
Bij etalage verlichting is het belangrijk de juiste kleurtemperatuur te kiezen. Je wilt immers dat je producten er goed uitzien. Kies daarom een LED met een CRI van 90 of hoger.

Lichtkleur etalageverlichting

Ook de lichtkleur speelt een grote rol. Lichtkleur wordt uitgedrukt in Kelvin. Voor kleding, schoenen en parfum volstaat veelal warm wit (3000K). Verkoop je sieraden? Dan is een koelere, witte verlichting aan te raden. Door te spelen met lichtkleur, contrasten en gebruik te maken van diverse spots kun je de aandacht van klanten trekken. En twijfel je nu over de juiste kleurtemperatuur of lichtkleur voor jouw situatie? Neem dan even contact op. Wij vertellen je graag iets meer over de perfecte LED etalageverlichting.

Veelgestelde vragen

Flexibele LED railspots. Wanneer je je etalage wilt veranderen dan kun je deze spots eenvoudig verschuiven in de 3 fase rails. De spots zijn afzonderlijk te bedienen en dimmen. Er is veel keuze uit lichtbronnen, dus voor ieder etalagetype is er de juiste verlichting.  Verder zijn kantelbare inbouwspots altijd handig. Dit zijn spots die in het plafond worden bevestigd. Met deze spots kun je afzonderlijke items onder de aandacht brengen.

Zowel LED railspots als (kantelbare) inbouwspots zijn optioneel dimbaar.

Wanneer je led verlichting voor kleding zoekt, is het belangrijk dat je verlichting kiest met de juiste lichtkleur. LED verlichting met de lichtkleur warm wit (3000K) is geschikt voor een kledingwinkel. LED verlichting met een kleurechtheid (CRI) van 90 of hoger zorgt voor een uitstekende kleurweergave van de kleding.

Voor een winkel met horloges en sieraden kun je het beste een lichtkleur van 5000 – 5400 Kelvin aanhouden. Een kleurtemperatuur (CRI) van 90 of hoger zorgt voor een natuurgetrouwe en uitstekende kleurweergave van je horloges en sieraden.

Behoefte aan Opheldering?

Stuur een mail

7 dagen per week, 24 uur per dag

LED Chat

7 dagen per week, 24 uur per dag