LED verlichting slagerij

Ben je eigenaar van een slagerij of heb je een supermarkt met vleesafdeling? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je producten perfect te presenteren. En de juiste presentatie van vleesproducten valt of staat met de juiste verlichting, van etalage tot vitrine. Daarom bieden wij LED verlichting slagerij. Onze LED slagerijverlichting is premium Food verlichting, speciaal gemaakt voor optimale presentatie en houdbaarheid van vleeswaren.

Houdbaarheid vleeswaren?

Ja, LED Food modules kennen naast alle standaard LED voordelen nog extra premiums: ze voorkomen het verkleuren & bederven van vlees. LED verlichting slagerij geeft immers geen warmte af en de juiste golflengte combinatie voorkomt verkleuring. Ideaal voor de koelvitrine en toonbank. Verder zijn de LED’s verkrijgbaar in diverse lichtkleuren, afhankelijk van je vleesaanbod. Verkoop je vooral rood vlees? Dan kies je voor een LED module met een lichtkleur van 2000K en kleurcode 920 MPR.

K staat voor Kelvin, de term waarmee lichtkleur wordt aangegeven. De waarden variëren van 1000K (kaarslicht) tot aan 10.000K (zonlicht). Van warm wit (3000K), daglicht (5000K) en koel wit licht (6500K). En qua armaturen kun je alle kanten op; van downlight tot railspots!
Bekijk alle Fresh Food LED’s.

Meer dan toonbankverlichting


Een slagerij heeft echter meer verlichting dan enkel de toonbank. Wat dacht je van de etalage, de rest van je winkel maar ook je werkruimte en vriescel. Om te bepalen wat je nu precies nodig hebt, kun je een lichtplan (laten) maken. Een lichtplan wordt via speciale software gemaakt. Het houdt rekening met de grootte van jouw ruimte, de lichtinval en je wensen. Er volgt een  3D visualisatie van jouw slagerij. Je ziet precies welke armaturen je nodig hebt en waar de verlichting geplaatst zal worden.

Snelle terugverdientijd slagerijverlichting

Een overstap naar LED is een flinke investering. Een lichtplan geeft je een nauwkeurig overzicht van de kosten en de terugverdientijd. Kies je voor slimme besparingselementen, zoals beweging sensoren? Dan zal dit de terugverdientijd ten gunste komen. Verder geniet je bij LED van vele voordelen, zoals:

  • LED is zuinig, efficiënt en onderhoudsvrij.
  • De duurzaamheid is groot en een kwalitatieve LED lamp kent maar liefst 50.000 branduren.
  • Professionele LED armaturen zijn verkrijgbaar in zeer veel soorten en maten.
  • LED verlichting voor slagerijen is verkrijgbaar in diverse lichtkleuren &-weergaven.

Veilige LED verlichting slagerij


Ongeacht je branche, alle verlichting bij professioneel gebruik dient veilig te zijn. Van vluchtwegverlichting tot werkplaatsverlichting. Veiligheid voor jezelf, je medewerkers en je klanten. Arbo en NEN regelgeving zijn van belang. Mocht je vragen hebben over slagerijverlichting, opbrengst, subsidie of regelgeving, aarzel niet en zoek even contact. We helpen je graag