LED groothandel

groothandel in LED

Ben je van plan over te stappen naar LED of heb je nieuwe verlichting nodig? Dan is het zeer de moeite waard om een goede vergelijking te maken tussen de diverse webshops en bedrijven. Hierbij let je niet alleen op prijs maar vooral op kwaliteit van producten. En bij een groothandel in LED heb je de kans om de beste producten te vinden en het voordeligste uit te zijn.

Doordat een LED groothandel nauw samenwerkt met leveranciers, zonder tussenpersoon, kun je rekenen op scherpe prijzen. Helemaal als je een zakelijke klant bent en je een grote hoeveelheid wilt bestellen. Bulk- of staffelkorting kan namelijk flink oplopen.

De keuze is reuze

Een groothandel in LED heeft veelal een ruim aanbod aan producten. Soms zo ruim dat niet alle producten op de website of in de webshop staan. Mocht je bepaalde items niet kunnen vinden, loont het even om contact op te nemen. Ook bij grotere hoeveelheden is het handig om eerst even contact te leggen; een extra korting kan dan van te voren besproken worden.

Binnen het LED groothandel assortiment vind je standaard onder andere de volgende producten voor gebruik binnenshuis:

  • Noodverlichting
  • Pendelarmaturen, hanglampen
  • Losse LED lampen
  • Opbouw armaturen
  • Railspots en spanningsrails
  • LED strips
  • LED panels voor systeemplafonds
  • Spotjes

Om het je gemakkelijk te maken, hebben wij diverse producten per branche bijeen gezet. Kies bijvoorbeeld voor mogelijke oplossingen voor kantoor, etalage, winkel of horeca. Ook particulieren die gebruik willen maken van de groothandel in LED zijn welkom. Wij hebben alle geschikte LED woning verlichting bijeen gezet.

Waterdichte LED lampen

LED buitenverlichting is een aparte categorie. Buitenlampen moeten tegen diverse weersinvloeden bestand zijn. Hierbij letten we extra op vocht. Sommige lampen hangen onder een afdak maar vele buitenlampen krijgen de volle lading. Afhankelijk van de locatie zijn er diverse beschermingsklassen.

Deze worden aangeduid met IP waarden (IP = ingress protection). Een voorbeeld: IP 44 is geschikt bij spatwater. IP 68 kan tijdelijk tegen zware regenval. Lampen in de natte zone van de badkamer dienen ook aan de juiste IP waarde te voldoen. Veelal volstaat hierbij IP 65.

FOOD verlichting

Voor bedrijven en ondernemingen die werken met verse producten is LED FOOD verlichting onmisbaar. De juiste kleur van het licht zorgt voor een verse uitstraling. Afhankelijk van het voedsel wordt de kleur gekozen. Zo heeft rood vlees ander licht nodig dan brood. De groothandel in LED kan adviseren welke Premium Food LED modules je nodig hebt.  Meer informatie over LED FOOD verlichting.

Groothandel in LED, voordelig bij overstappen

Een overstap maken van conventionele verlichting naar LED verlichting vergt een investering. Ja, je verdient het snel weer terug, toch is het fijn als je bij de groothandel in LED kunt besparen. Het is mogelijk om een besparingscalculatie te laten uitvoeren. Dan zie je precies wat de terugverdientijd is. En wil je maximaal besparen? Kies dan voor aansturing van je LED verlichting. Een lichtmanagement systeem zorgt voor extra effici├źntie.

Contact
Openingstijden